Свято Букваря

2015-04-23

/Files/images/Новый рисунок.png

« Задумала Баба Яга навчити свою доньку Ягуську

читати, бо вона майже шістсот років тільки й знала,

що гуляла і гасала…»

Мабуть, ви вже здогадались, що з участю таких казкових героїв відбулося свято Букваря в 1 класі Калузької зош І-ІІІ ступенів.

Саме першокласники,головні діячі цього дійства, вирішили показати « Ягусі»,друзям та батькам свої здібності в навчанні: розповідали вірші про вивчені літери, співали пісні, висловлювали слова подяки найпершій книзі - Букварю. Щоб перевірити знання і вміння учнів, влаштували між ними змагання. Одна команда мала назву «Абетка», інша – «Азбука». В змаганнях брали участь не тільки першокласники, а глядачі і батьки. Продемонстрований на святі відеоролик, розповів про насичене шкільне життя у 1 класі.

У конкурсі «Привітай першокласника», оголошеному на святі, отримали перемогу: серед учнів – Хуррамов Артем, учень 4 класу; серед дорослих – завідуюча дитячим садком «Пролісок» - Кобилєва О.С.

Гумористичний настрій на святі створили рубрики « Мої розумники» і «Справжні анекдоти», для створення яких я протягом року занотовувала все цікаве та смішне, що говорили діти.

Учні 1 класу отримали привітання від найменших глядачів, вихованців дитячого садка «Пролісок».

Знаючи індивідуальні особливості своїх учнів, вчитель нагородила їх медалями «За успіхи в навчанні», «За талант і творчість», «За працю», «За успіхи в спорті» тощо. Отримали від учителя подяки і батьки за співпрацю, розуміння і підтримку.

На згадку про наше життя в 1 класі, в кінці свята вручила кожному школяреві теку, в якій містяться найкращі роботи, виконані учнями протягом року. Отримали діти подарунки і від своїх батьків: комплект таблиць для навчання, казки, цукерки.

Всі присутні на святі були дуже задоволені тим, що цікаво провели час.

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi