Зустріч з пожежниками

2015-12-23

/Files/images/IMG_2470.JPG

Зустріч з пожежниками

23 грудня в рамках інформаційно-просвітницької компанії, яка триває на території нашого краю, інженер з ПРР 9 ДПРЧ ГУ ДСНС України в Миколаївській області Косяковський С.В.,та заступник начальника 9 ДПРЧ Довгопол О.А. завітали до Калузької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Співробітники Служби порятунку провели зі школярами цікаву та корисну акцію «Знай! Дотримуйся! Пам’ятай!».

Фахівці Косяковський С.В. та Довгопол О.А. підготували для дітей змістовну розповідь щодо причин виникнення пожеж, особливо у зимовий період, порядку дій при виявленні вибухонебезпечних та підозрілих предметів, правил користування вогнегасників тощо.

Також не залишилась поза увагою школярів проблематика щодо використання піротехнічних виробів та заходів безпеки при їх запуску.

Захід пройшов у дружній атмосфері. Діти із цікавістю слухали розповіді рятувальників, ставили запитання, брали участь у обговоренні. На згадку про зустріч рятувальники подарували школярам інформаційні листівки та побажали безпечних та щасливих Новорічних та Різдвяних свят.

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi