Вихід один - 101!

2015-04-03

/Files/images/DSCN0301.JPG

«ВИХІД ОДИН 101!!!»

З метою навчання підростаючого покоління правилам безпечної поведінки, формування у дітей поваги до професії пожежника-рятувальника, навичок, умінь діяти індивідуально та колективно в різних життєвих і надзвичайних ситуаціях, залучення молоді до вивчення історії пожежно-рятувальної служби, профілактичної роботи з попередження виникнення надзвичайних ситуацій та подій серед широких верств населення, можливість спілкування, прояву особистих творчих здібностей дітей, підлітків та популяризації здорового й активного способу життя у м.Баштанка 02 квітня 2015 року був проведений зональний етап XXI Всеукраїнського Фестивалю Дружин юних пожежних. У фестивалі брали участь команди дружин юних пожежних загальноосвітніх закладів п’яти районів.

Програмою огляду передбачався конкурс домашнього завдання «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя, у біду не потрапляй!».

По закінченню змагань члени журі підбили підсумки фестивалю та визначили переможців. У гострій і безкомпромісній боротьбі команда «Сокіл» Калузької ЗОШ І-ІІІ ступенів ( керівники Галкіна С.Ф., Головченко Т.І.), посіли ІІІ місце. Слід відмітити, що члени нашої команди Заковенко Анастасія та Майданика Олег визнані переможцями зонального етапу XXI Всеукраїнського Фестивалю Дружин юних пожежних Миколаївської області у номінаціях «Вокал» та «Артистична майстерність».

Вітаємо команду «Сокіл» та її керівників з отриманим почесним місцем. Бажаємо творчих успіхів, міцного здоров’я та мирного неба над головою! Так тримати!!!!

Кiлькiсть переглядiв: 169

Коментарi