Олімпійське сузір'я

2017-09-11

/Files/images/P4110190.JPG

Фізичне виховання є важливим засобом фізичного, соціального та духовного розвитку учнівської молоді.

Основною метою навчального предмета фізична культура є: формування в учнів стійкої мотивації щодо збереження свого здоров’я, фізичного розвитку та фізичної підготовленості; гармонійний розвиток природних здібностей та психічних якостей; використання засобів фізичного виховання в організації здорового способу життя.

Мета реалізується комплексом навчальних, оздоровчих і виховних заходів. Нещодавно в Калузькій ЗОШ 1-3 ступенів з 04 по 08 вересня проводився олімпійський тиждень. Розпочався він загальношкільною лінійкою. На лінійці учні 6 класу Голімаз Марія та Мартинюк Валерія ознайомили присутніх з історією виникнення олімпійського руху. Також Цимбалистий А.Є. (вчитель фізкультури) ознайомив дітей з планом проведення олімпійського тижня.

Кожен день розпочинався з ранкової зарядки. Протягом тижня проводилися змагання з різних видів спорту таких як : легка атлетика, футбол,

волейбол,баскетбол. Учні радо приймали участь в змаганнях. В школі відбулась виставка малюнків на олімпійську тематику.

Серед переможців: Голобля Даша,Поліщук Володимир ( 9клас),Вишенський Олександр,Заїкин Іван( 8 клас),Власенко Андрій,Якубенко Роза ( 6 клас),Голімаз Роман, Мисник Віталій Цимбалиста Олена (5 клас).

На підсумковій лінійці,директор школи Власенко Світлана Петрівна, привітала переможців та подякувала всім за участь у спортивних змаганнях.

Кубертен написав.

Про те, що спорт – чесність,

Про те, що спорт – сила,

Про те, що спорт – миру посол на Землі,

Про те, щовін – радість і справедливість,

І плідність, і виклик, й могутнійпрогрес.

Щовін – благородство,

Щовін – будівничий,

Щовін – насолода для тіла й душі!

До спорту і типриєднатисьспіши!

Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi