З добром у серці

2016-12-19

/Files/images/PC191351.JPG

Радість свята Святого Миколая відчули учні та всі працівники нашої школи, адже солодкий Святий Миколай не обминув і нас , прийшовши з подарунками і найкращими побажаннями. А щедрим він був тому, що є на світі добрі люди, які вміють дарувати іншим щастя. Такою добропорядною і щирою людиною є депутат районної ради, випускник нашої школи Анатолій Олександрович Фрунзе, який постійно опікується рідною школою. За такий приємний, безкорисливий внесок від імені учнів, батьків і педагогів школи сердечно дякуємо А.О. Фрунзе, бажаємо міцного здоров’я, родинного тепла, довголіття, світлих і радісних днів, зігрітих людською любов’ю та Божою благодаттю. Нехай Ваші благородні справи й надалі примножують добро на Землі.

Із щирими привітаннями в світлий день Святого Миколая до учнів та колективу школи звернулася сільський голова Заковенко Л.В.,побажала всім щастя,добра,миру.

Нехай це свято подарує віру у виконання ваших найзаповітніших бажань; надихне на добрі справи й милосердя; наповнить ваш дім щастям, теплотою й любов'ю! Зі святом вас!

Кiлькiсть переглядiв: 205

Коментарi