Незабутня зустріч

2015-04-27

/Files/images/P4270508.JPG

Сьогодні десятки тисяч патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни,на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, у Калузькій ЗОШ І-ІІІ ступенів 30 квітня 2015 року була організована зустріч учнів із воїном , який брав участь у АТО.

Корольчук Г.В. не на багато старший за учнів-старшокласників, а вже встиг побувати на війні та зустрітися зі смертю. З глибоким сумом та болем в очах боєць ділився з учнями спогадами,розповів школярам, що пережив за час, проведений в зоні АТО. Хлопець з Березнегуватщини своїм прикладом показав, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання учнів,запрошений воїн намагався у доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність, братство, і про все те, що цікавило дітей. Говорив про військові будні зі сльозами на очах, а в залі панувала тиша…

Корольчук Г.В. щиро подякував дітям за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для воїнів є надзвичайно важливою.

Події останніх місяців у котрий раз довели, що український народ неможливо подолати. Вони тільки об’єднали нас, збудили в кожного з нас почуття щирого й глибокого патріотизму,дали змогу проявити себе безкорисливими, щедрими, готовими на все заради незалежності та кращого майбутнього нашої держави. Наприкінці зустрічі школярі Калузької ЗОШ І-ІІІ ступенів подарували в знак подяки квіти , оберіг та вірш групи «Мандри» « Не спи , моя країно» у виконанні учениці 7 класу Татарчук Софії.

Завершилася зустріч фотографією на пам`ять .

Такі уроки мужності назавжди залишаться у пам’яті учнів та стануть

справжніми уроками життя.

І.Власенко

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi