День Цивільного захисту

2015-04-24

/Files/images/DSCN0058.JPG

Сьогодні, 24 квітня в нашій школі відбувся День Цивільного захисту. Основне його завдання – вироблення в учнів та персоналу школи умінь і навичок грамотно і чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту свого здоров’я та життя. Розпочався цей день зі збору керівного і начальницького складу ЦЗ школи та доповіддю начальника штабу ЦЗ – заступника директора з навчально — виховної роботи Кряжко Т.В.про готовність постійного складу та учнів школи до проведення заходів, передбачених планом проведення «Дня ЦЗ».

1.Загальношкільна лінійка, присвячена ознайомленню з планом проведення «Дня ЦЗ» в Калузькій ЗОШ І-ІІІ ступенів.(ЗДНВР Кряжко Т.В.,вч.Захисту Вітчизни Цимбалистий А.Є.)

2.Організовано у шкільній бібліотеці виставки книжок,брошур з тематики «Цивільний захист»,»Знай і вмій»,»Природа і людина», «Людина у екстремальних ситуаціях»(бібліотекар Зелена О.В.)

3.Організовано проведення евакуації дітей зі школи в укриття.

(2-10кл.,кл.кер.,класоводи, адміністрація школи)/Files/images/DSCN0012.JPG

4.Проведено практичні заняття з надання першої медичної допомоги потерпілим в різноманітних надзвичайних ситуаціях.

5.Виступ учасників ДЮП Калузької ЗОШ І-ІІІ ступенів перед учнями школи на тему протипожежної безпеки.

6.Проведено виховні години на тему надання першої медичної допомоги під час аварій чи катастроф: «Озброєний - захищений !»

(2-11кл.,кл.кер.,класоводи,вч.основ здоров’я,вч.Зх.Вітчизни,вч.фіз.вих.)

7.Проведено тренінг з учнями середніх та старших класів «Врятувати!Запобігти!Допомогти!»(7-11 кл,кл.кер.,пед.організ.,вч.Зх.Вітчизни)

Кiлькiсть переглядiв: 222

Коментарi